ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ ΤΗΣ ΤΖ.Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ  ΤΗΣ  ΤΖ.Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ


      Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις                        εκδόσεις Ψυχογιός!   


Λίγα λόγια:
Το  βιβλίο ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ, που περιλαμβάνει πέντε γοητευτικά παραμύθια, γεμάτα μαγεία και διάφορα τεχνάσματα, αποτελεί το αγαπημένο ανάγνωσμα των παιδιών στον κόσμο των μάγων εδώ και αιώνες. Μεταφράστηκε από τη ρουνική γραφή από την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και συνοδεύεται από σημειώσεις του καθηγητή Άλμπους Ντάμπλντορ, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του Αρχείου του Χόγκουαρτς. 

 «Ηθικολόγος, μάγος και εξαιρετικά φιλελεύθερος, ο Μπιντλ αποτελεί για τον κόσμο των μάγων ό,τι και ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για τους Μαγκλ».

 Εφημερίδα Sunday Times



Προσωπική γνώμη:   Ανυπομονούσα  να διαβάσω αυτό το βιβλίο πάρα πολύ,αφού είμαι μεγάλος φαν του Χάρυ Πότερ και απο την βιβλιοθήκη του Χόγκουαρτς είχα διαβάσει μόνο τα Φανταστικά Ζώα που σε μερικά σημεία με κούρασαν.

Αντίθετα για αυτο το βιβλίο εχω ανάμεικτα συναισθήματα. 
Οι ΤΖ.Κ.Ροουλινγκ γράφει 5 ενδιαφέρον ιστορίες στις οποίες η καθεμία κρύβει σημαντικά μαθήματα για μάγους και μαγκλ.

Οι ιστορίες ηταν ενδιαφέρον ομως αντίθετα απο την Ροουλινγκ περίμενα κατι παραπάνω,που μονο δυο ιστορίες κατάφεραν να μου το δώσουν.Παρόλα αυτά οι ιστορίες είναι αρκετά έξυπνες!   

        Αξιολόγηση:        3,5⭐

Το βιβλίο το προτείνω σε όλους τους Potterheads,καθώς ηταν ιδιαίτερα ευχάριστο και έξυπνο και πριν το καταλάβατε θα το έχετε τελειώσει...

     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις