Κριτική Βιβλίου:ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ Οι Καταραμένες Φωτογραφίες του R.L Stine

Κριτική βιβλίου:Οι καταραμένες φωτογραφίες του R.L Stine






Περιγραφή:


ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΑΠΟΥΣΙΑ
Ο Γκρεγκ πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά με την παλιά φωτογραφική μηχανή που βρήκαν αυτός και οι φίλοι του. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι παράξενες. Πολύ παράξενες. Παραδείγματος χάριν, ο Γκρεγκ έβγαλε μια φωτογραφία του καινούριου αυτοκινήτου του πατέρα του, στην οποία φαίνεται εντελώς σμπαραλιασμένο. Και, λίγο αργότερα, ο πατέρας του έπαθε ένα φοβερό τροχαίο.
Οι φίλοι του Γκρεγκ, όμως, δεν τον πιστεύουν. Η Σάρι πιέζει τον Γκρεγκ να φέρει τη φωτογραφική μηχανή στο πάρτι των γενεθλίων της και να τη βγάλει μια φωτογραφία.
Μόνο που, όταν η φωτογραφία εμφανίζεται, η Σάρι λείπει από αυτήν.
Μήπως η Σάρι πρόκειται να εξαφανιστεί για πάντα; Και ποιο θα ειναι το επόμενο θύμα της ... σατανικής φωτογραφικής μηχανής;
ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...




Κριτική:

Ίσως θυμάστε την σειρά που βασίζοταν στα βιβλία και έπιασε κάθε Σαββατοκύριακο στον Ant1,προσωπικά την λάτρευα.Έτσι λοιπόν λόγω Halloween ήθελα ενα μικρό άλλα spooky ανάγνωσμα και η σειρά Ανατριχίλες ήταν η ιδανική.

Λάτρεψα αυτό το βιβλίο και ανυπομονώ να διαβάσω και τα επόμενα.
Η ιστορία είναι αρκετά απλή και γρήγορη.Δεν καταφέρνει να κουράσει καθόλου και ίσως είναι απο τα πιο ευκολοδιάβαστα βιβλία που εχω διαβάσει,σε αυτό επίσης συμβάλουν  τα μικρά  κεφάλαια.

Οι χαρακτήρες είναι συνηθισμένοι όμως αντίθετα η ιστορία είναι αρκετά  πρωτότυπη.Έχει αγωνία και ωραία twists.

Το μόνο αρνητικό : Δεν κατάφερε  δυστυχώς να με τρομάξει,δεν υπήρχε creepy ατμόσφαιρα  και ίσως επειδή  απευθυνόταν  σε μικρότερες ηλικίες,καθώς μερικά σημεία ήταν λίγο "παιδικά" .

Συνολικά "Οι Καταραμένες φωτογραφίες" ήταν ότι ακριβώς  χρειαζόμουν μια γρήγορη,υπερφυσική ιστορία με ανατροπές . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις