Πίσω Απο Τα Μάτια Της,της Σάρα Πίνμπορο

 Κριτική Βιβλίου:Πίσω απο τα μάτια της,της Σάρας Πίνμπορο,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός




Περίληψη:

Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός.
Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά;
Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ' αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το "κάτι" και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)





Το βιβλίο σύντομα θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη απο το Netflix.



Προσωπική Άποψη:


 Αρχικά το βιβλίο σου κρατάει την προσοχή απο την πρώτη σελίδα.Κυριολεκτικά δεν βαρέθηκα στιγμή και πιστεύω ότι κάλλιστα μπορεί να διαβαστεί σε μια μέρα,παρόλο που λόγω υποχρεώσεων το τελείωσα σε 1 εβδομάδα. Σε αυτό συμβάλουν τα μικρά κεφάλαια με cliffhangers,καθώς και οι συνεχείς ανατροπές,που ήταν μερικές φορές ήταν προβλέψιμες.

Επίσης,γίνεται και μια εναλλαγή στην αφήγηση ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές,κάτι που προσωπικά μου άρεσε πολύ,καθώς κατάφερα να καταλάβω περισσότερο τους χαρακτήρες και μάλιστα να δεθώ με μερικούς.Η γραφή του βιβλίου ήταν απλή,κάτι που δεν με πείραξε.

Συνολικά,το βιβλίο "Πίσω απο τα μάτια της",που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις ψυχογιός,είναι ένα γρήγορο βιβλίο μυστηρίου που θα σοκάρει όλους τους αναγνώστες με τις πολλαπλές του ανατροπές,κυρίως στο τέλος.Σίγουρα θα το σκέφτομαι για καιρό,παρόλο που δεν είναι έγινε ένα απο τα αγαπημένα μου βιβλία του είδους.


Το τρέιλερ της τηλεοπτικής μεταφοράς που κάνει πρεμιέρα στις 17/2 στο Netflix! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις