Κριτική βιβλίου: Το Σπίτι Των Νεκρών (Ανατρίχιλες #1) του R.L Stine, από τις εκδόσεις Κέδρος

 




Υπόθεση από το οπισθόφυλλο :

ΦΙΛΟΙ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Η Αμάντα και ο Τζος πιστεύουν ότι το παλιό σπίτι, στο οποίο μετακόμισαν πρόσφατα, είναι... κάπως παράξενο.

Γεμάτο φαντάσματα. Στοιχειωμένο.

Αλλά και η πόλη, το Νταρκ Φολς, είναι κι αυτή κάπως παράξενη.

Οι γονείς τους, όμως, δεν τους πιστεύουν. Θα το συνηθίσετε, τους λένε. Πηγαίνετε μια βόλτα να βρείτε καινούριους φίλους.

Και πραγματικά αυτό έκαναν η Αμάντα και ο Τζος. Μόνο που οι καινούριοι αυτοί φίλοι δεν είναι εκείνο ακριβώς που είχαν κατά νου οι γονείς τους.

Γιατί αυτοί θέλουν να γίνουν φίλοι τους... για πάντα.

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...





Προσωπική Άποψη :


'Το Σπίτι των Νεκρών' είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Ανατρίχιλες και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα βιβλία της σειράς .

Η ιστορία αφορά μια μυστηριώδης πόλη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτή οι δύο κεντρικοί ήρωες,ο Τζος και η Αμάντα.

Η ροή είναι γρήγορη ενώ τα κεφάλαια είναι μικρά. Έτσι,το βιβλίο είναι πολύ εύκολο στην ανάγνωση. Σε αυτό βέβαια συμβάλει και η λιτή γλώσσα. Παράλληλα,το βιβλίο έχει αρκετές ανατροπές και ένα αρκετά αναπάντεχο τέλος και αξίζει να αναφερθεί ότι πιθανόν είναι από τα πιο τρομακτικά βιβλία της σειράς.

Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι αρκετά συμπαθητικοί. Δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος,κάτι που δεν με ενόχλησε δεδομένου το μέγεθος της ιστορίας.

Συνολικά,'Το Σπίτι Των Νεκρών' είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία της σειράς. Είναι εύκολο στην ανάγνωση και γεμάτο ανατροπές, κάνοντας το ιδανικό ανάγνωσμα για αυτή την εποχή .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις