Κριτική βιβλίου: Υποβρύχιες Περιπέτειες (Ανατρίχιλες #17) του R.L Stine, από τις Εκδόσεις Κέδρος


 


Περίληψη από το οπισθόφυλλο:

ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! Ο Μπίλι και η αδερφή του η Σίνα επισκέφθηκαν το θείο τους Ντόκτορ Ντιπ σ' ένα μικρό νησί της Καραϊβικής. Το τέλειο μέρος για υποβρύχιες εξερευνήσεις… Ο Μπίλι είναι έτοιμος για περιπέτειες. Υπάρχει μόνον ένας κανόνας που πρέπει να θυμάται: Να μένει μακριά απ' τα κοραλλένια βράχια. Εκεί είναι τόσο ωραία! Τόσο ήρεμα! Ο Μπίλι δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Όμως, δεν είναι μόνος στο νερό. Κάτι υπάρχει βαθιά, κάτω απ΄την επιφάνεια. Κάτι μυστηριώδες και λεπιδωτό. Κάτι που είναι μισός άνθρωπος, μισό ψάρι... Παιδιά, προσοχή – σας περιμένει μεγάλη ταραχή!




Προσωπική Άποψη :


Το 'Ταραγμένα Νερά' είναι σίγουρα μια από τις πρωτότυπες προσθήκες στην σειρά 'Ανατριχίλες' και μπορώ να πω ότι την απόλαυσα εξίσου.


Η ιστορία αφορά τον Μπίλι και την αδελφή του,την Σίνα,οι οποίοι επισκέπτονται τον θείο του στην Καραϊβική. Ωστόσο,σύντομα έρχονται αντιμέτωποι με γοργόνες.

Η ροή της ιστορίας είναι γρήγορη και τα κεφάλαια μικρά. Έτσι,το βιβλίο είναι εύκολο στην ανάγνωση. Ακόμη,η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές και αποκαλύψεις,ενώ το τέλος είναι αρκετά σοκαριστικό.

Παράλληλα,οι χαρακτήρες είναι συμπαθητικοί με μερικές εξαιρέσεις. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα είναι εύκολο να ταυτιστούν μαζί τους νεαροι αναγνώστες.

Συνολικά, οι 'Υποβρύχιες Περιπέτειες' είναι μια πρωτότυπη ιστορία της σειράς Ανατρίχιλες που είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητεύσει τους αναγνώστες της σειράς .


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις