Κριτική Σειράς: Riverdale...

Καλησπέρα, 
Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησα την σειρά Riverdale. 



                  Το Riverdale βασίζεται στα κόμικ του 1990



Υπόθεση :Το Riverdale είναι μια ήσυχη πόλη.Ήταν για την ακρίβεια.Πριν τις 4 Ιουλίου,όπου πνίγηκε ο νεαρός Jason.Όλοι νομίζουν οτι ήταν ατύχημα,ή ετσι θέλουν να πιστέψουν.Εκτος απο μερικούς μαθητές Λυκείου,οι οποίοι
σύντομα καταλαβαίνουν ότι είναι και αυτή μπλεχμένοι στον φόνο του συμμαθητή τους.Ο μελαγχολικός Jughead,η αθώα Betty, η μυστηριώδες Veronica και ο γενναίος Archie,θα συναντηθούν.
Η 4η Ιουλίου ηταν η αρχή του μυστηρίου,άλλωστε απο εκεί ξεκίνησαν όλα και δεν υπάρχει επιστροφή απο το σκοτάδι... 





Πιστεύω οτι το Riverdale είναι μια αρκετά καλή σειρά αφού σε αιχμαλωτίζει απο την αρχή.Δεν βαδίζει στο στυλ του 13 Reasons Why,αλλά του Twin Peaks χωρίς το υπερφυσικό στοιχείο.
 Η σειρά είναι πιο σκοτεινη απο τα κόμικ και δεν μοιάζει με άλλα Teen Mystery του CW.
 Η παρεα που παίρνει το μυστήριο στα χέρια και μας δείχνει ότι κάνεις δεν είναι αυτό που φαίνεται.Ενώ παράλληλα οι πρωταγωνιστές ερωτεύονται και χωρίζουν.



Το Riverdale όμως έχει κάποια περιττά σημεία,τα οποία δεν έπρεπε να είχαν.Και αντι για αυτά να είχε flashback με την ιστορία άλλων πρωταγωνιστών και ετσι πιστεύω θα ηταν καλυτερο.
         
Αγαπημένος χαρακτήρας:Cheryl.Δεν ξερω γιατί μου αρέσει τόσο πολύ ο χαρακτήρας της.Είναι αρκετά ενδιαφέρον και σε πολλές σκηνές με εκπλήσσει.Το αρνητικό ειναι ότι δεν είναι σε ολα τα επεισόδια... 
     
                    Trailer:
      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις