Κριτική-Thor: Ragnarok

          

                    Κριτική Ταινίας:Thor Ragnarok
                 
Καλησπέρα, 
Χθες αποφάσισα να πάω να δω το Thor Ragnarok στο σινεμά του νησιού μου (Cine Naxos). Πιστεύω ότι οι φαν των Superhero movies, θα την λατρέψουν. Για εμένα ήταν το καλύτερο Thor με διάφορα. Ο Chris Hemsworth ήταν καταπληκτικός με το νέο του κούρεμα. Όμως η αγαπημένη μου ηταν η Χελα Cate Blanchett, έπαιζε τόσο ωραία τον ρόλο της, αν και έχω δει αρκετές ταινίες με αυτήν στο Thor έπαιζε καταπληκτικά. Επισης αρκετα καλη ηταν και η μυστηριώδες  Βαλκυρία (Tessa Thompson).Μα δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον διαβολικό αδελφό του Thor, Tom Hiddleston (Loki) που μας χάρισε άφθονο γέλιο .Γιατί η ταινία είχε αρκετό χιούμορ, όπως και δράση. 
Υπόθεση:
Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα όμως πρέπει να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk!
Η ταινία είχε αρκετή δράση και χιούμορ Δεν σε άφηνε στιγμή να βαρεθείς. Και είχε μια έκπληξη , μικρό Spoiler όποιος θέλει ας το διαβάσει .Στην ταινία εμφανίζεται και ο Doctor Stranger (Benedict Cumberbatch).
Την προτείνω σε όλους, να πάτε στο κοντινότερο σινεμα και να το δείτε....

Το τρέιλερ: 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις