Κριτική Σειράς:The End Of The Fucking World (2017)

The End Of The Fucking World (2017)


Καλησπέρα, πριν 2 μέρες, είδα την σειρά  the end of the f***ing world και αυτή είναι η κριτική μου...

Για αρχή το τρέιλερ μου φάνηκε χαζό.Μα είδα το πρώτο επεισόδιο.Η σειρά βασίζεται στο κόμικ του Charles S. Forsman που κυκλοφόρησε το 2013.Με τους:Jessica Barden,Alex Lawher,Steve Oram.
Αποτελείται από 8 20λεπτα επεισόδια,στο Netflix . Όταν ο ρομαντισμός συναντάει την εφηβική τρέλα αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Η σειρά μας  ταξιδεύει πίσω στα εφηβικά χρόνια της αθωότητας.Ομως ο James δεν είναι έτσι.Ο δεκαεπτάχρονος James είναι σίγουρος ότι είναι ψυχοπαθής(σε αυτό ευθύνεται η αυτοκτονία της μητέρας του, μπροστά στα μάτια του δεκάχρονου παιδιού) έτσι και θέλει να κάνει τον πρώτο του φόνο.Εκει μπαίνει η Alyssa η οποία είναι διαφορετική από τους άλλους και έχοντας βαρεθεί την αδιαφορία της μαμάς της και του θετού πατέρα της . Αποφασίζει να το σκάσει απο αυτήν την καταθλιπτική πόλη, με τον James έχοντας πλέον σχέση μαζί του.
Ο James όμως έχει άλλο κίνητρο,τον φόνο της νεαρής κοπέλας.Ενω η Alyssa αναζητά τον χαμένο πατέρα της.
Οι πρωταγωνιστές περνάνε διάφορες περιπέτειες και μπλέκουν σε μπελάδες.Πρεπει να πολεμήσουν για να επιβιώσουν και να μείνουν ενωμένοι.Συντομα μαθαίνουν ότι χώρια δεν μπορούνε και αυτό είναι το κυριότερο δίδαγμα της ιστορίας,η δύναμη της αγάπης και της φιλίας.

Πολλοί ήταν αρνητικοί για αυτήν την σειρά.Γιατι την θεωρούσαν χαζή,αλλά αξίζει μια προσπάθεια.Εμενα με εξέπληξε, μπορεί να μην είχε και μια τόσο καλή αρχή αλλά σε ολα τα υπόλοιπα επεισόδια η δράση, κορυφώνεται και περιμένεις με αγωνία να δεις και το επόμενο επεισόδιο.Κάτι που μου άρεσε ήταν το ότι οι πρωταγωνιστές μοιράζονταν τις σκέψεις τους με τους θεατές και σε έβαζαν περισσότερο στο κλίμα.
Φταίει όμως και η καταπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών που μας βάζουν μέσα σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης και περιπέτειας.Ολοι είχαν κάνει μεγάλη προσπάθεια και αξίζει να την δείτε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις