Κριτική Βιβλίου: Αγριόδασος(Τα χρονικά του Αγριόδασους 1)του Κόλιν Μελόυ

Κριτική Βιβλίου:Αγριόδασος(Τα χρονικά του Αγριόδασους) του Κολιν Μελόυ

Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πατάκη...

Υπόθεση:Η ζωή της Πρου ΜακΚίλ ήταν κανονική. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που ο μικρός της αδερφός έπεσε θύμα απαγωγής από ένα σμήνος κοράκια. Από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται πραγματικά παράξενα. Κι αυτό γιατί, αν προσέξεις έναν οποιονδήποτε χάρτη της πόλης του Πόρτλαντ, υπάρχει μια μεγάλη πράσινη κηλίδα στην άκρη της πόλης, που γράφει «Α.Α.». Είναι τα αρχικά των λέξεων «Αδιάβατος Αγριότοπος». Κανείς δεν έχει πάει εκεί ή –για να είμαστε ακριβείς– κανείς δεν έχει επιστρέψει από κει για να διηγηθεί τι είδε.

Προσωπική γνώμη:Απο την πρώτη σελίδα,κατάλαβα ότι θα αγαπούσα αυτό το βιβλίο.Πιστεύεις ότι θα διαβάσεις ενα παραμύθι,το οποίο όντως είναι,όμως καταφέρνει να αναφερθεί και στην σκοτεινή του πλευρά.Κάτι που το κάνει αρκετά διαφορετικό.
Αυτό και άλλα, όπως η εικονογράφηση της Καρσονς Ελλις,η οποία έκανε επίσης την εικονογράφηση στην σειρά βιβλίων, Μια σειρά απο ατυχές γεγονότα.

«Το βιβλίο αυτό μοιάζει με το άγριο, παράξενο δάσος που περιγράφει. Νιώθεις τον κίνδυνο και την αγωνία, νιώθεις ότι θα σου συμβούν πράγματα τόσο τρομακτικά που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Όταν μπήκα, δεν ήθελα να ξαναβγώ» έγραψε για το Αγριόδασος ο συγγραφέας Λέμονι Σνίκετ.

Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά καλό και για όλες τις ηλικίες.Πιστεύω ότι η τριλογία αυτή,έπρεπε να είναι πιο γνωστή...

                  Του βάζω 3.5/5⭐ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις