Κριτική Βιβλίου:Ανταρσία της Veronica Roth

Κριτική Βιβλίου:Ανταρσία της Veronica Roth

       Το βιβλίο κυκλοφορεί,απο τις       εκδόσεις Ψυχογιός !

Περίληψη:
                    Μία επιλογή 
               Γίνεται μία Θυσία

                   Μία Θυσία 
              Γίνεται μία Απώλεια

                   Μία Απώλεια 
                Γίνεται ένα Βάρος

                      Ένα Βάρος
               Γίνεται μια Μάχη

                   ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ 
         ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ


Μία επιλογή μπορεί να σε μεταμορφώσει – ή μπορεί να σε καταστρέψει. Όμως κάθε επιλογή έχει συνέπειες, και καθώς η αναταραχή φουσκώνει σε όλες τις φατρίες γύρω της, η Τρις Πράιορ πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να σώσει αυτούς που αγαπάει –και τον εαυτό της– ενώ συγχρόνως παλεύει με καταπιεστικά ερωτήματα θλίψης και συγχώρεσης, ταυτότητας και πίστης, πολιτικής και αγάπης.
Η μέρα μύησης της Τρις έπρεπε να έχει σημαδευτεί από εορτασμούς και νίκες για τη φατρία της επιλογής της  ͘͘ αντί για αυτό, η μέρα έκλεισε με ανείπωτη φρίκη. Τώρα, ο πόλεμος παραμονεύει καθώς οι διαμάχες ανάμεσα στις φατρίες και τις ιδεολογίες τους μεγεθύνονται. Και σε καιρό πολέμου, πρέπει πλευρές να επιλεγούν, μυστικά θα αναδυθούν, και οι επιλογές θα γίνουν ακόμα πιο αμετάκλητες – και ακόμα πιο ισχυρές. Μεταμορφωμένη από τις δικές της αποφάσεις αλλά και από αβάσταχτη θλίψη και ενοχή, ριζοσπαστικές νέες ανακαλύψεις και μεταβαλλόμενες σχέσεις, η Τρις πρέπει να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά την Απόκλισή της, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τι ενδέχεται να χάσει αν το κάνει.

Προσωπική γνώμη:

Ξεκίνησα να διαβάζω,το βιβλίο Ανταρσία ενθουσιασμένος απο τα γεγονότα του 1ου βιβλίου,αφού συνεχίζει ακριβώς μετα το 1ο βιβλίο.
Ο κόσμος της Veronica Roth,είναι τόσο καλο φτιαχμένος και προτώτυπος που σε κάνει να μην θέλεις να το αφήσεις απο τα χέρια σου.Γίνεται συνέχεια κάτι και βοηθάει αρκετά την πλοκή.Όμως θα προτιμούσα να ηταν μικρότερο,γιατί σε μερικά σημεία με κούρασε.Όμως το βιβλίο δεν ηταν καθόλου αναμενόμενο,και μου άρεσε η εξέλιξη των ηρώων.Η γραφή του βιβλίου,είναι αρκέτα δυνατή και έχει πολύ δυνατά συναισθήματα.Το τέλος...ηταν το κάτι αλλο και πιστεύω οτι κανείς δεν θα το περιμένει.
Μου άρεσε περισσότερο το πρώτο βιβλίο,ομως και το 2ο είναι μια αρκετά αξιόλογη προσπάθεια.Πιστεύω ότι αξίζει να το διαβάσετε .

          Έτσι βάζω του 4 στα 5 ⭐

Το τρέιλερ της ταινίας :

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις