Κριτική Βιβλίου:Θα σε βρω της Teresa Driscoll

       

  Κριτική Βιβλίου:Θα σε Βρω της         Teresa Driscoll






Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Διόπτρα... 


Υποθεση:

Η Έλλα ακούει τυχαία δύο νεαρούς να φλερτάρουν με δύο κορίτσια στο τρένο και αντιλαμβάνεται ότι μόλις έχουν βγει από τη φυλακή. Αισθάνεται ότι ο κίνδυνος καραδοκεί για τα κορίτσια και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να παρέμβει, μα κάτι τη σταματάει. Την επόμενη μέρα, μαθαίνει ότι το ένα από τα δύο –η όμορφη Άννα Μπάλαρντ– έχει εξαφανιστεί
Έναν χρόνο αργότερα, η Άννα εξακολουθεί να αγνοείται. Η Έλλα βασανίζεται από ενοχές που έμεινε άπρακτη, όμως δεν είναι η μόνη που δεν έχει ξεχάσει. Κάποιος στέλνει απειλητικά γράμματα -γράμματα που την κάνουν να φοβάται για τη ζωή της. 
Τότε, μια επετειακή τηλεοπτική εκπομπή για την Άννα αποκαλύπτει ότι ίσως οι δικοί της άνθρωποι έχουν κάτι να κρύψουν. Η καλύτερη φίλη της, η Σάρα, δεν έχει πει όλη την αλήθεια για όσα έγιναν τη βραδιά της εξαφάνισης και οι γονείς της έχουν τα δικά τους μυστικά.

Κάποιος ξέρει πού βρίσκεται η Άννα και δεν το λέει. 
Και αυτός ο κάποιος παρακολουθεί την Έλλα…


Γνωμη:

Περίμενα παρα πολλά απο αυτό το βιβλίο,αφού το  είχα δει παντού και η υποθεση φαινόταν πολλά υποσχόμενη.Αυτο το βιβλίο ομως δεν έφτασε τις προσδοκίες μου.
 Η ιστορία ακολουθεί την Έλλα,η οποία ακούει δυο άντρες που μόλις βγήκαν απο την φυλακή,να φλερτάρουν με δυο νεαρά κορίτσια. Η Έλλα είναι έτοιμη να καλέσει τους γονείς τους ,έπειτα ομως ηρεμεί και δεν το κάνει.Αντίθετα ομως την επόμενη μέρα μια απο τις δυο κοπέλες εξαφανίζεται...
Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρον,καθώς χωρίζεται σε μικρά κεφάλαια και ακολουθούμε την ιστορία απο την οπτική μεριά του μάρτυρα,της φίλης,του πατέρα,και του ιδιωτικού ντετέκτιβ.               

Η γραφή απο την μεριά της Έλλα είναι πρωτοπρόσωπη ,ενω αντίθετα των άλλων χαρακτήρων σε γ'πρόσωπο,κατι που κάνει το βιβλίο να διαβαστεί ποιο εύκολα.


Το βιβλίο επικεντρώνεται στα γεγονότα μετα την εξαφάνιση,κατι που είναι ενδιαφέρον και δεν εστιάζει μόνο στην εξαφάνιση αλλα και σε οικογενειακά προβλήματα,αποξένωση,οικογενειακά μυστικά...  
Σαν ψυχολογικό θρίλερ ηταν αρκετά αργό και ας φαινόταν πως είχε πολύ μυστήριο απο πίσω,κατι που τελικά κατέληξε άσκοπο στο τέλος.
Ηταν ανατροπή στο τέλος για το ποιος έκανε τι,ομως δεν είχε καθόλου στοιχεία για να τον ανακαλύψεις μονο σου,κατι που με απογοήτευσε πολύ ...

        Βάζω σε αυτο το βιβλίο 3/5⭐

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις