Tv Series:Friends(1994-2004)

TV Series Review:Friends(1994-2004)




Διάρκεια κάθε επεισοδίου: 22'
Πρωταγωνιστούν:
Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowMatt LeBlancMatthew Perry και David Schwimmer.


Η σειρά ακολουθεί 6 φίλους στην Νέα Υόρκη,οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στην δουλεία τους ή ακόμα και στις ερωτικές τους σχέσεις.
Η σειρά δεν δείχνει μόνο τους 6 πρωταγωνιστές,αλλά σχεδόν σε κάθε επεισόδιο έχουμε guest εμφανίσεις, όπως Brad Bitt,Robin Williams,George Clooney,Garry Oldman,Julia Roberts,Bruce Willis...

                                5/5⭐



 Πέρυσι ήμουν και εγώ σαν κάποιους απο εσάς.Όποτε έβλεπα το Friends στο Star άλλαζα κανάλι.Καθώς το θεωρούσα αρκετά σαχλό,αρχαίο,χωρίς υπόθεση και το πιο σημαντικό με εκνεύριζαν τα γέλια απο πίσω,γιατί δεν είχε πλάκα αυτά που έλεγαν.   


Έτσι μια μέρα αποφάσισα να δω το πρώτο  επεισόδιο απλά απο περιέργεια,κατέληξα ομως να λατρεύω και έφτασα στο συμπέρασμα ότι το Friends είναι η καλύτερη κωμική σειρά όλων των εποχών.Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο που σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία ή το ότι το Star το βάζει κάθε Σαββατοκύριακο... 





 Οι χαρακτήρες είναι τόσο καλοδουλεμένοι.Που με κάποιον τρόπο σε κάνουν να ταυτίζεσαι με όλους,κάτι που είναι πολυ καλό,καθώς αποκτάς κοινά με όλους και σε κάνει να τους αγαπάς ακόμα περισσότερο.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά δεν κάνει ποτέ "κοιλιά",όλα τα επεισόδια είναι τόσο καλογραμμένα και αστεία.Κάτι που γίνεται σπάνια. 


Κάτι που την κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι ότι σου τραβάει το ενδιαφέρον,χωρίς να έχει τίποτα υπερφυσικό,αφού οι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν προβλήματα της καθημερινής ζωής,που πιθανόν να έχουν συμβεί και σε εσάς.


Ο τρόπος  που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους είναι τόσο αστείος και οι ατάκες είναι πανέξυπνες και διαχρονικές,παρόλο που δεν το πίστευα...




                              

 Για να κλείσω,μέσα απο ολο αυτο έγινα καλύτερος άνθρωπος.
Το Friends είναι μια σειρά που πρέπει να την δουν όλοι.Και πιστεύω έχει αλλάξει και θα αλλάξει πολλές ζωές.(Όχι δεν είμαι υπερβολικός )...



Και για τους φαν,σας προτείνω να επισκεφτείτε το Cool merch,( https://coolmerch.gr/  ).

Γιατί;
Για αρχή το Cool Merch έχει μια μεγάλη ποικιλία απο T-Shirts,Funko pop,keychain,graphic novels,Mugs καθώς και μπρελόκ με το αγαπημένο σου συγκρότημα,στις καλύτερες τιμές.
Επίσης μπορείς να ψωνίσεις με δυο τρόπους,είτε ηλεκτρονικά,είτε απο το κατάστημα στο Αγρίνιο.

Το πιο σημαντικό πιστεύω ήταν ότι όλοι ηταν αρκετά εξυπηρετικοί μαζί σους και είχαν πολυ καλή διάθεση,κάτι που έκανε αρκετά χαρούμενο και σίγουρα θα το ξανα επισκεφτώ!

Ένας άλλος λόγος είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία Funko pop,που δεν  υπάρχουν στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς,κάτι που είναι πολύ σημαντικό.Τέλος αν επιλέξετε να παραγγείλετε απο εκεί θα δείτε ότι τα πράγματα έρχονται μέσα σε 2 μέρες,πολυ καλα πακεταρισμένα  και με πολυ λίγα μεταφορικά.  

Για περισσότερες πληροφορίες:https://coolmerch.gr/                     



Εγώ πήρα ενα Funko pop του Ross
      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις