Neil Gaiman Box Set και Ar-Shop.gr

Neil Gaiman Box Set.                          (Coraline,Fortunately The Milk,The Graveyard Book) ΑΠΟ ΤΟ:https://www.ar-shop.gr/



Πριν μερικούς μήνες ανακάλυψα το ar-Shop,ενα κατάστημα με βιβλία και αξεσουάρ τεχνολογίας.Έχει επίσης και ιστοσελίδα για ηλεκτρονικές αγορές!
Το λινκ:https://www.ar-shop.gr/
Περισσότερα πιο κάτω...


Έτσι πήρα αυτό το box set,αφού το έψαχνα εδώ και καιρό και η τιμή ηταν πολύ καλή.

Απο το οπισθόφυλλο: 

An exclusive box set containing three Neil Gaiman classics, including the Newbery Medal and Carnegie Medal winner The Graveyard BookCoraline; and Fortunately, the Milk, all illustrated by acclaimed and award-winning artist Chris Riddell.
These editions, containing the British illustrations—which are both hilarious and moving—have never before been published in the United States.


Η Άποψη μου για τα βιβλία:
Τα βιβλία ήταν και τα 3 υπέροχα.Τα εξώφυλλα και η εικονογράφηση ηταν καταπληκτικά.Φάνηκε ότι είχε γίνει πολύ μεγάλη δουλειά πάνω στα σκίτσα,όμως το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό.
Ας πάρουμε όμως τα βιβλία ενα ενα.

•Coraline:

Το Coraline είναι ενα σκοτεινό διδακτικό παραμύθι.Η πλοκή ακολουθεί την Coraline  η οποία βρίσκει στο καινούργιο της σπίτι μια παλιά πόρτα που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο.Όπου μπορεί να έχει ότι θέλει,όμως ο κίνδυνος παραμονεύει και οι νέοι της γονείς θέλουν να μείνει μαζί τους...για πάντα!
Το βιβλίο το λάτρεψα.Η γραφή του βιβλίου ήταν πολύ παραστατική και γρήγορη,καθώς συνέχεια γινόταν κάτι.Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί απλές λέξεις και σκιαγραφεί απόλυτα τον χαρακτήρα ενός παιδιού.
Η εικονογράφηση κάνει το βιβλίο ακόμα καλύτερο και πιο ζωντανό,καθώς επικρατεί το μαύρο,όπως και στο βιβλίο.
  Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις το Coraline είναι ένα βιβλίο που θα σας αιχμαλωτίσει και ελπίζω να περάσατε και εσείς καλα μαζί με την Coraline,όπως πέρασα και εγω!
  

•Fortunately The Milk:

Το Fortunately The Milk απευθύνεται πιστεύω σε πιο μικρές ηλικίες,σε αντίθεση με τα υπόλοιπα.
Η πλοκή αφορά μια οικογένεια όπου ο πατέρας πάει να αγοράσει γάλα.Έπειτα έχουμε εξωγήινους,βρικόλακες,πειρατές και ένα γάλα που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο.
Το βιβλίο αυτό ηταν πιο χαλαρό και αστείο απο τα υπόλοιπα και πιστεύω ότι αφού διαβάσεις και τα δύο προηγούμενα θα το χρειαστείς για να ανέβει η διάθεση σου.Τα σκίτσα ήταν ακόμα καλύτερα και το τέλος έξυπνο.Μου άρεσε Επίσης πολυ και το χιούμορ του βιβλίου. 





•The Graveyard Book:

Η υπόθεση ακολουθεί τον Nobody Owens ο οποίος είναι νεκρός.Στο νεκροταφείο θα ζήσει διάφορες περιπέτειες μαζί με τον προστάτη του.Όμως στον έξω κόσμο ο κίνδυνος καραδοκεί και ο Nobody δεν είναι ασφαλής.
Απο τα 3 αυτο ήταν το αγαπημένο μου,γιατί συνδυάζει χιούμορ,μυστήριο και τρόμο.
Σε όλο το βιβλίο κυριαρχεί ενα μουντό κλίμα.Ενώ το μυστήριο ξετυλίγεται σιγά σιγά.Ήταν πολύ γρήγορο και δεν με έκανε να το βαρεθώ καθόλου.Είναι αναμφίβολα ενα απο τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος.
     

Τώρα θα ήθελα να μιλήσω για το Ar-Shop.
Το Ar Shop έχει μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων που δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Ο σκοπός τους είναι να μπορούμε να αγοράσουμε βιβλία οικονομικά προσιτά σε όλους.
Όλοι ήταν είναι πολύ βοηθητικοί και σε καλωσόριζαν με ενα μεγάλο χαμόγελο.
Στην ιστοσελίδα τους έχουν πιο φθηνά μεταφορικά από κάθε βιβλιοπολείο και υπάρχουν μερικά βιβλία που αν τα αγοράσεις σου κάνουν δώρο τα μεταφορικά και πληρώνεις μόνο την αντικαταβολή.
Επίσης έχει αξεσουάρ τεχνολογίας,βιβλία στα γερμανικά,ιταλικά,τούρκικα,κινέζικα,λεξικά και σχολικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις