Πέρσυ Τζάκσον Και Η Θάλασσα Των Τεράτων του Rick Riordan

Πέρσυ Τζάκσον Και Οι Ολύμπιοι Θεοί-Βιβλίο 2:Η θάλασσα Των Τεράτων Του Rick Riordan


Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πάπυρος

Περίληψη:

Η ζωή του Πέρσι Τζάκσον άλλαξε για πάντα όταν ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, αλλά ένας ημίθεος, γιος του Ποσειδώνα και μιας θνητής. Στην Κατασκήνωση των Ημίαιμων βρήκε τους ομοίους του, και με τους συντρόφους του, την Άναμπεθ και τον Γκρόβερ, κατάφερε, ύστερα από μια μεγάλη περιπέτεια, να βρει ποιος είχε κλέψει την αστραπή του Δία. Όμως η περιπέτεια στον κόσμο των θεών και των ηρώων δεν τελειώνει ποτέ...

  


Κριτική:

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς του Πέρσυ Τζάκσον είναι αρκετά ανώτερο του πρώτου,καθώς είναι πιο σκοτεινό.Ο Rick Riordan καταφέρνει να καλύψει τα κενά του πρώτου βιβλίου και προσθέτει νέους χαρακτήρες και νεα στοιχεία μυθολογίας.
Φαίνεται ότι η γραφή του όσο πάει και βελτιώνεται γίνεται πιο αναπτυγμένη και ζωντανή .Ενώ η ιστορία συνεχίζει να κυλάει γρήγορα και να μην σε κάνει να βαριέσαι στιγμή!
Αυτό που κάνει αυτή την σειρά ξεχωριστή είναι το ότι ο Riordan κάνει γνωστή την αρχαιοελληνική παράδοση σε μικρούς και μεγάλους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί της!

Ο Πέρσυ Τζάκσον είναι ενα ιδανικό δώρο για εφήβους και-μη. 

               ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις