Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες της Τζ.Κ Ρόουλινγκ

Κριτική Βιβλίου: Το Κουίντιτς  ανά τους αιώνες της Τζ.Κ Ρόουλινγκ 






Υπόθεση:
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού προήλθε η Χρυσή μπάλα Σνιτς, πώς δημιουργήθηκαν οι Μπλάτζερ ή γιατί οι Περιπατητές του Γουίγκταουν κεντούν μπαλτάδες στους μανδύες τους, πρέπει να διαβάσετε το "Κουίντιτς ανά τους αιώνες".
Ετούτη η έκδοση αποτελεί ανατύπωση από το αντίγραφο της Βιβλιοθήκης του Χόγκουαρτς, όπου το συμβουλεύονται οι νεαροί οπαδοί του Κουίντιτς σε καθημερινή βάση. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Κόμικ Ριλίφ, και θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν και να αλλάξουν τις ζωές πολλών φτωχών παιδιών -ένα έργο που είναι ακόμα πιο σπουδαίο και καταπληκτικό από το ρεκόρ του Ρόντερικ Πλάμπτον, ο οποίος το 1921 έπιασε τη Σνιτς σε τριάμισι δευτερόλεπτα.






Κριτική:
Το αγαπημένο μου βιβλίο της βιβλιοθήκης του Χόγκουαρτς.
Για αρχή μου άρεσαν πάρα πολύ τα σκίτσα,έχουν ένα ζωντανό ύφος παρόλο που είναι ασπρόμαυρα.
Όταν ξεκινήσετε να διαβάζετε το βιβλίο,θα νιώσετε σαν όλος αυτός ο κόσμος και το ίδιο το παιχνίδι είναι αληθινά.Καθώς η Ρόουλινγκ περιγράφει με τέτοιο τρόπο την ομάδα,την ιστορία της και τους παίκτες της όπου δεν δημιουργεί κενά.Η γραφή είναι απλή,ζωντανή και χιουμοριστική,κάτι που το κάνει ευκολοδιάβαστο!

Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες είναι MUST  για όλους τους φαν του Χάρρυ Πότερ, είναι διασκεδαστικό,γρήγορο και νιώθουμε και πάλι την μαγεία του κόσμο της Ρόουλινγκ.


Βαθμολογία :5/5⭐


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις