ΚΑΝΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥ John Green,Maureen Johnson,Myracle Lauren

Κριτική Βιβλίου:Κάνε Να Χιονίσει 






Υπόθεση:

Παραμονή Χριστουγέννων και η χειρότερη χιονοθύελλα όλων των εποχών μεταμορφώνει μια μικρή πόλη σε ρομαντικό καταφύγιο, σαν αυτά που βλέπεις στις ταινίες. Ή περίπου. Στο κάτω κάτω κανείς δε θα περίμενε ότι μια περιπλάνηση μέσα στο κρύο, στη μέση του πουθενά, θα κατέληγε σ' ένα μεθυστικό φιλί από έναν γοητευτικό ξένο. Και κανένας δε θα σκεφτόταν ότι μια βόλτα μέχρι ένα μαγαζί με βάφλες, θαμμένο στο χιόνι, θα οδηγούσε στον έρωτα με έναν παλιό φίλο. Ή ότι η ανακάλυψη της αληθινής αγάπης θα άρχιζε με μια βασανιστική πρωινή βάρδια σ' ένα καφέ.
Χάρη σε τρεις από τους καλύτερους και πλέον ευπώλητους συγγραφείς εφηβικής λογοτεχνίας παγκοσμίως - τον Τζον Γκριν, τη Μορίν Τζόνσον και τη Λόρεν Μάιρακλ -, η μαγεία των γιορτών αναδεικνύεται μέσα από τρεις διασκεδαστικές και τρυφερές αλληλένδετες ιστορίες αγάπης, ρομαντισμού και φιλιών που κόβουν την ανάσα. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)


Κριτική:

Έψαχνα ενα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο και αφού βγήκε και η ταινία του Netlfix "Let It Snow",το βιβλίο "Κανε να Χιονίσει" ,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός φαινόταν το ιδανικό! 
3 γνωστοί συγγραφείς συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι αυτο: 
Στο " Εξπρές της Τζούμπιλι " , η ιστορία αυτη ήταν η αγαπημένη μου.Η Τζούμπιλι θα αναγκαστεί να πάρει το τρένο για να περάσει τα Χριστούγεννα με τους παππούδες της.Η βόλτα με το τρένο θα είναι αποκαλυπτική και όταν φτάσει στον προορισμό της πολλά θα έχουν αλλάξει!
Γρήγορη,γλυκιά και Χριστουγεννιάτικη θα σας κρατήσει σίγουρα το ενδιαφέρον.
Στο "Χριστογεννιάτικο Θαύμα "  Ο Κέουν καλεί τους φίλους του στο μαγαζί του γιατί κάτι απίστευτο έγινε στο ταπεινό μαγαζί που δουλεύει.Όμως σύντομα οι 4 νέοι θα ανακαλύψουν ότι η αγάπη έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένεις!
Αστεία,διασκεδαστική και λίγο κλισέ η δεύτερη ιστορία.Προφανώς το δυνατό της σημείο είναι οι καλογραμμένοι χαρακτήρες που ξέρει να δημιουργεί ο John Green!
Τέλος  στο "Η προστάτιδα Αγία Των Γουρουνιών". Η Άντι νιώθει χάλια αφού εχει χωρίσει με το αγόρι της και αναπολεί τις στιγμές που πέρασαν μαζί.
Για εμένα  λίγο βαρετή αλλά αυτή τέμνει και τις άλλες δυο,δημιουργώντας κάτι πραγματικά όμορφο και ενδιαφέρον!

Συνολικά το "Κάνε Να Χιονίσει" είναι το ιδανικό βιβλίο για αυτήν την περίοδο,αξίζει λοιπόν την προσοχή σας!

Εκδόσεις Ψυχογιός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις