7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ aR-Shop

7 Λόγοι για να αγοράσετε απο το aR-Shop 



                 https://www.ar-shop.gr/

Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες βιβλιοπωλεία,τα οποία δεν είναι καθόλου γνωστά παρόλο που είναι αρκετά καλά και αξιόπιστα.Ο σκοπός του άρθρου είναι να σας γνωρίσω αυτά τα βιβλιοπωλεία και θα ήθελα να ξεκινήσω με το aR-Shop,ένα ελληνικό κατάστημα στον Πειραιά,που ανακάλυψα το καλοκαίρι!





1.Αποστολή

Όλες τις φορές που έχω παραγγείλει,τα βιβλία έρχονται πολύ γρήγορα (σχεδόν 2 ημέρες) και σε πολύ κατάσταση!

2.Φθηνά Μεταφορικά

Στο aR-Shop τα μεταφορικά είναι μόνο 1.99€(μέσω κάρτα ή τράπεζας),αντικαταβολή 1.40€ .Κάτι που πιστεύω είναι πολύ σημαντικό.

3.Εξυπηρέτηση πελατών

Όλοι το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους σε περίπτωση καθυστέρησης.

4.Βιβλία με Δωρεάν Μεταφορικά

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει νέες κατηγορίες βιβλίων,όπου αν τα προσθέσεις στο καλάθι τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


5.Βιβλία

Υπάρχουν πάραα πολλά βιβλία και όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά,γαλλικά,ισπανικά,ιταλικά,ρώσικα.Υπάρχουν ακόμη και ξένες καινούργιες κυκλοφορίες.Τέλος υπάρχουν βιβλία εκμάθησης διάφορων ξένων γλωσσών και σχολικά βοηθήματα.

6.Αξεσουάρ Τεχνολογίας

Δεν υπάρχουν μόνο βιβλία,αλλά και διάφορα αξεσουάρ τεχνολογίας όπως θήκες(κινητών,κάμερας,ταμπλετ),power bank,ακουστικά και προστασία οθόνης.

7.Τιμές

Οι τιμές του καταστήματος είναι αρκετά λογικές και σε μερικά βιβλία και αξεσουάρ είναι πιο καλές και απο γνωστά καταστήματα!


Το λινκ του καταστήματος:






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις