Κριτική Βιβλίου:Κουρδιστός πρίγκιπας της Cassandra Clare

Κριτική Βιβλίου:Κουρδιστός Πρίγκιπας(Δαιμονικές Μηχανές 2) της Cassandra Clare




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Η Τέσα είναι επιτέλους ασφαλής στο μαγικό υπόκοσμο του Βικτοριανού Λονδίνου δίπλα στους Κυνηγούς των Σκιών. Όμως η ασφάλεια αυτή αποδεικνύεται παροδική, όταν απειλητικές δυνάμεις εντός του Ενκλάβιου συνωμοτούν, με σκοπό την ανατροπή της προστάτιδάς της, της Σάρλοτ, από τη θέση της ως επικεφαλής του Ινστιτούτου. Αν η Σάρλοτ χάσει τη θέση της, η Τέσα θα βρεθεί στο δρόμο –και θα είναι εύκολο θήραμα για τον μυστηριώδη Μάγιστρο, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της Τέσα για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς.




Κριτική:

Παρόλο που δυσκολεύτηκα να "μπω" στην αρχή στο βιβλίο,όταν τα κατάφερα με δικαίωσε.Η εξελίξεις ήταν πολλές και απρόσμενες,κάτι που φαίνεται πόσο έχει βελτιωθεί η γραφή της Clare.Το βιβλίο αυτό κατάφερε να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στο μυστήριο,την περιπέτεια και ρομάντζο.
Ακόμα και αν η ιστορία δεν κυλάει και τόσο γρήγορα δεν μπορείς να το αφήσεις απο τα χέρια σου.Ανυπομονώ να διαβάσω και το τελευταίο μέρος της σειράς και είμαι σίγουρος ότι θα το αγαπήσω σαν το συγκεκριμένο.

     



Το βιβλίο αυτό το αγόρασα απο το aR-Shop,ένα καταπληκτικό βιβλιοπολείο με πολλά ξενόγλωσσα και ελληνικά βιβλία που αξίζουν την προσοχή σας!    

Η ιστοσελίδα του καταστήματος:

Το άρθρο μου για το κατάστημα:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις