Vampire Diaries 6:Ψυχές στο σκοτάδι της Λ.Τζ.Σμιθ

Κριτική Βιβλίου:Vampire Diaries-Ψυχές στο σκοτάδι της Λ.Τζ.Σμιθ 




Περίληψη:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ;
Ο αγαπημένος της Έλενας, ο γοητευτικός Στέφαν, έχει αιχμαλωτιστεί από κάποιους δαίμονες και βρίσκεται σιδηροδέσμιος στις φυλακές της Σκοτεινής Διάστασης. Για να τον ελευθερώσει, η Έλενα ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι έχοντας δίπλα της τον αδελφό του, τον επικίνδυνο Ντέιμον, ο οποίος δεν κρύβει την επιθυμία του να την κάνει δική του.
Η Μπόνι και η Μέρεντιθ έχουν αναλάβει να διαφωτίσουν τους κατοίκους του Φελς Τσερτς για τον κίνδυνο που απειλεί την πόλη τους και να τους κινητοποιήσουν εναντίον των δίδυμων κιτσούνε, του Σινίτσι και της Μισάο. Τα σχέδια όμως αλλάζουν και βρίσκονται μαζί με την Έλενα -και οι τρεις σκλάβες του Ντέιμον!− στη Σκοτεινή Διάσταση.
Η Έλενα λατρεύει τον Στέφαν και είναι διατεθειμένη να τον σώσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να πεθάνει. Αλλά ο Ντέιμον την αναστατώνει… Θα προδώσει η Έλενα τον Στέφαν; Θα επιλέξει τελικά την παθιασμένη αγάπη του Ντέιμον ή την τρυφερή αγκαλιά του Στέφαν;

ΣΕΛΙΔΕΣ:512





Κριτική:

Όντας μεγάλος φαν της τηλεοπτικής σειράς,έμεινα ευχαριστημένος  απο τα πρώτα  4 βιβλία.Το 5ο ήταν σκέτη απογοήτευση.Το 6ο παρόλα αυτά ήταν καταπληκτικό.Η ιστορία συνεχίζεται αμέσως  μετά τα γεγονότα του τελευταίου βιβλίου.
Η Έλενα προσπαθεί να σώσει τον Στέφαν απο την σκοτεινή διάσταση μαζί με τις φίλες τις και τον Ντέιμον.
Το βιβλίο αυτό διαδραματίζεται σε ενα άλλο κόσμο και αυτό σίγουρα το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον.Επίσης αυτή την φορά η Σμίθ εμβαθύνει περισσότερο στα συναισθήματα  των πρωταγωνιστών,κάτι που βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του βιβλίου.Η ιστορία έχει σημαντικές εξέλιξης τόσο σε επίπεδο δράσης όσο και σε συναίσθημα.Καλύπτει επίσης κάποια ερωτήματα απο το προηγούμενο βιβλίο.Οι ήρωές μας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια ήδη υπάρχουσα κρίση αλλά, και πολλές νέες, τις οποίες η συγγραφέας φρόντισε να αφήσει μετέωρες, θέλοντας προφανώς να τσιτώσει τα νεύρα μας. Πολύ σύντομα λοιπόν θα ανακαλύψουμε τι θα συμβεί και ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις και επιλογές των ηρώων, που μπορούν με την ίδια ευκολία να οδηγήσουν στη λύτρωση, όσο και την καταστροφή.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις