Movie Suggestions

Προτάσεις Ταινιών



Σάββατο βράδυ ταιριάζει και μια καλή ταινία,ιδιαιτέρα αυτές τις μέρες.Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω ταινίες για όλα τα είδη!

     •Heathers 1989 

Κατηγορία:Δράμα/Κωμωδία/Θρίλερ

Υπόθεση:Η Βερόνικα(Winona Rider) μαζί με τον φίλο της Jason(Christian Slater) σχεδιάζουν να πάρουν εκδίκηση απο μια κλίκα ονόματι "Heathers".Σύντομα ομως τα πράγματα ξεφεύγουν και η αρχηγός της κλίκας,βρίσκεται νεκρή και αυτο είναι μονο η αρχή!

Αρκετά διασκεδαστική ταινία,με καταπληκτικές ερμηνείες,φοβερές ατάκες και 80s μουσική,όλα αυτά κάνουν το "Heathers" μια κλασσική μαύρη κωμωδία.

    

•We Are The Millers (2013)

Κατηγορία:Κωμωδία


Υπόθεση:
Ο Ντέιβιντ, είναι ένας μεσήλικας διακινητής ναρκωτικών που μετά από μια περίεργη συμφωνία με το αφεντικό του αναλαμβάνει την αποστολή να μεταφέρει ένα μεγάλο φορτίο κάνναβης από το Μεξικό στις Η.Π.Α. Για να το καταφέρει αυτό αποφασίζει να παραστήσει τον οικογενειάρχη σε διακοπές, μόνο που δεν έχει κανέναν έμπιστο συνεργάτη. Η μόνη του επιλογή είναι να προσλάβει μια στρίπερ, μια έφηβο που το έσκασε από το σπίτι κι έναν άβγαλτο γείτονά του για να παραστήσουν την οικογένειά του, κι όλοι μαζί ξεκινούν μια απίστευτη περιπέτεια σε ένα τροχόσπιτο.

Το "We Are The Millers" είναι μια αρκετά διαφορετική κωμωδία,με ωραίες σκηνές και ενα πολυ έξυπνο καστ.
Συνολικά δεν θα σου χαραχτεί στην μνήμη.Παρόλα αυτά είναι ότι πρέπει για ενα Σαββατόβραδο!      



• I,Tonya (2017)

Κατηγορία:Βιογραφία,Κοινωνική

Υπόθεση:

Βασισμένη σε εξωφρενικά, αλλά πραγματικά γεγονότα, η ταινία είναι μια κοφτερή, μαύρη κωμωδία για τη ζωή της Τόνια Χάρντινγκ κι ενός από τα πιο συγκλονιστικά σκάνδαλα στα αθλητικά χρονικά.
Υπό την επίβλεψη μιας καταπιεστικής μητέρας, η Τόνια Χάρντινγκ μεγαλώνει τραυματικά μέχρι που γίνεται πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Όμως ο ανεξέλεγκτος, επιθετικός χαρακτήρας της και ο γάμος της με τον εξίσου απρόβλεπτο Τζεφ θα βάλουν την καριέρα της σε μπελάδες.

Συγκλονιστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα,με καταπληκτικές ερμηνείες ιδιαίτερα απο την Μάργκο Ρόμπι.Την προτείνω σε όλους!



•Easy A (2010)

Κατηγορία:Δράμα,Κωμωδία


Υπόθεση:

Η Όλιβ Πέντεργκαστ είναι μια συνηθισμένη μαθήτρια λυκείου χωρίς ερωτικές εμπειρίες. Περνά απαρατήρητη από τα αγόρια και δεν έχει πολλούς φίλους. Μετά από ένα ψέμα που τυχαία διαρρέει στο σχολείο αποκτά τη φήμη της “εύκολης”. Σύντομα διαπιστώνει πως οι συμμαθητές της, τής δίνουν πλέον πολλή σημασία εξαιτίας αυτής την φήμη. Αποφασίζει λοιπόν, να μεγαλοποιήσει τη φήμη της ακόμη περισσότερο με σκοπό να επωφεληθεί κοινωνικά και οικονομικά, ΄χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει κανενός είδους ερωτική ζωή.

 Αρκετά διασκεδαστική και πρωτότυπη,με πολυ ωραία μυνήματα.(Υπάρχει και στο Netflix)



•Us (2019)

Kατηγορία: Θρίλερ

Υπόθεση:

Τριάντα χρόνια ύστερα από ένα γεγονός που την είχε τραυματίσει ως παιδί η Αντελαΐντ επιστρέφει με τον άντρα και τα δύο παιδιά της στη Σάντα Κρουζ, όπου το βράδυ εισβάλλουν απροειδοποίητα στο σπίτι τους τέσσερις… σωσίες τους

Μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες.Έξυπνο σενάριο,συγκλονιστικές ερμηνείες και γρήγορη ιστορία .
Tip:Να είστε προσεκτικοί  γιατί κάθε σκηνή  έχει σημασία.



•Gattaca (1997)

Κατηγορία:Κοινωνική Φαντασίας


Υπόθεση:

Σ' ένα μακρινό μέλλον, όπου η γέννηση του κάθε ανθρώπου βασίζεται σ' ένα προμελετημένο συνδυασμό γονιδίων, ένας φυσιολογικός νεαρός, ο Βίνσεντ Φρίμαν, θεωρείται "ατελής" επειδή η σύλληψή του δεν έγινε στο εργαστήριο, αλλά ήταν αποτέλεσμα ενός έρωτα. Ο Βίνσεντ, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να καταφέρει το ακατόρθωτο: να πετάξει στο Διάστημα. Αγοράζει, λοιπόν, μια "ταυτότητα" από έναν μεσίτη του DNA, αλλάζοντας έτσι θέση με τον γενετικά τέλειο αλλά παράλυτο.

Ωραία ταινία επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφει μια κατάσταση που δεν αποκλείεται να είναι η πραγματικότητα στο προσεχές μέλλον.




•Crimson Peak (2015)

Κατηγορία:Φαντασίας,Μυστηρίου.


Υπόθεση:

Στη Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα η Ίντιθ Κούσινγκ, μια νεαρή επίδοξη συγγραφέας και κληρονόμος μεγάλης περιουσίας, ερωτεύεται τον γοητευτικό Βρετανό αριστοκράτη Τόμας Σαρπ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την αδελφή του. Όταν ο πατέρας Κούσινγκ ανακαλύπτει πως τα δυο αδέλφια κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό, δολοφονείται και η Ίντιθ ταξιδεύει μαζί τους, ως κυρία Σαρπ πλέον, στο γοτθικό αρχοντικό τους στη βρετανική επαρχία.


Επιβλητική,σκοτεινή με σοκαριστικό τέλος και υπέροχο cast.Απο τον σκηνοθέτη της ταινίας "Ο Λαβύρινθος Του Πανά".

     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις