Κριτική Βιβλίου:Το Κορίτσι και το τέρας του Ρ.Λ Στάϊν

Κριτική Βιβλίου:Το Κορίτσι και το Τέρας- Απο την σειρά Ανατριχίλες -του Ρ.Λ Στάϊν





Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Κέδρος.

Υπόθεση :

ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! Η Λούσι ψοφάει να λέει ιστορίες με τέρατα. Έχει αραδιάσει τόσες πολλές, που οι φίλοι και η οικογένειά τηςτην έχουν βαρεθεί. Ώσπου, μια μέρα, η Λούσι ανακαλύπτει ένα αληθινό τέρας, με σάρκα και οστά: τον βιβλιοθηκάριο που είναι επικεφαλής του καλοκαιρινού προγράμματος της βιβλιοθήκης. Δυστυχώς, κανένας δεν πιστεύει λέξη απ' όσα λέει. Δυστυχώς, το τέρας ξέρει ποια είναι... κι αρχίζει να την κυνηγάει. Παιδιά, προσοχή – σας περιμένει μεγάλη ταραχή!





Προσωπική γνώμη:

Η δεύτερη φορά που διαβάζω βιβλία του Stine και μπορώ να πω ότι πήγε πολύ καλύτερα.

Η γραφή όπως πάντα ήταν απλή,γρήγορη,διασκεδαστική με πολλές ανατροπές,οι περιγραφές ήταν αρκετά "ζωντανές" σε σημείο που ανατριχιάζες.    Η ιστορία κυλάει γρήγορα και τα κεφάλαια είναι πολύ μικρά,με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το αφήσεις απο τα χέρια σου ειλικρινά!

Οι χαρακτήρες είναι ρεαλιστικοί και ανθρώπινοι,κάτι που είναι σπάνιο στα βιβλία και  στις ταινίες τρόμου.Έτσι αυτό τους έκανε πιο συμπαθητικούς και μπορούσες να τους καταλάβεις πραγματικά.Το τέλος ηταν σοκαριστικό και δεν το περίμενα καθόλου απο ένα τέτοιο βιβλίο


Συνολικά,το βιβλίο "Το Κορίτσι Και Το Τέρας" ήταν καταπληκτικό.Γρήγορο,ενδιαφέρον και γεμάτο ανατροπές μέχρι την τελευταία σελίδα.Ιδανικό για το καλοκαίρι!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις