Το Σκιάχτρο Περπατάει Τα Μεσάνυχτα,απο τις εκδόσεις Κέδρος


Κριτική Βιβλίου:Το Σκιάχτρο Περπατάει Τα Μεσάνυχτα του R.L.Stine,απο την σειρά Ανατριχίλες.   





Το βιβλίο κυκλοφορεί  απο τις Εκδόσεις Κέδρος.


Περίληψη:

ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!
Η Τζόντι λατρεύει τις διακοπές στη φάρμα του παππού και της γιαγιάς. Εντάξει... Δεν είναι δα και το πιο συναρπαστικό μέρος του κόσμου. Ο παππούς όμως ξέρει απίθανες ιστορίες τρόμου, και οι τηγανίτες με σοκολάτα που φτιάχνει η γιαγιά είναι οι καλύτερες του κόσμου. Φέτος το καλοκαίρι όμως, η φάρμα έχει αλλάξει εντελώς. Η σοδειά του καλαμποκιού δεν είναι καλή. Η γιαγιά και ο παππούς φαίνονται κουρασμένοι. Και το πιο σημαντικό: το μοναδικό σκιάχτρο του χωραφιού αντικαταστάθηκε από δώδεκα καινούρια σκιάχτρα, που φαίνονται πολύ απειλητικά. Ένα βράδυ, η Τζόντι βλέπει κάτι πολύ παράξενο. Τα σκιάχτρα φαίνονται να κουνιούνται. Να στριφογυρίζουν πάνω στους πασσάλους. Να ζωντανεύουν...
ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...





Προσωπική Γνώμη:


Άλλο ένα βιβλίο του R.L.Stine το οποίο ακολουθεί την ίδια φόρμουλα:με την ίδια επιτυχία μπορώ να πω.

Η ιστορία είναι αρκετά απλή και ευχάριστη στην αρχή βέβαια,γιατί καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία υπάρχουν αρκετές creepy στιγμές και τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά.Ακόμη μου άρεσαν πολύ οι περιγραφές του βιβλίου,ήταν περισσότερες απο τα προηγούμενα και πιστεύω ήταν αναγκαίες και καθόλου κουραστικές-σε αυτό βέβαια συμβάλουν και τα μικρά κεφάλαια.Έτσι το βιβλίο διαβάζεται πανεύκολα σε μια μέρα.


Αυτό όμως που δεν μου άρεσε ήταν το τέλος,σε όλο το βιβλίο υπήρχε ενα καλοφτιαγμένο μυστήριο που ειλικρινά δεν σε άφηνε να αφήσεις το βιβλίο απο τα χέρια σου,αλλά το τέλος τα καταστρέφει όλα αφού είναι πολύ βιαστικό και χαζό κατα την γνώμη μου.Πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικό.

Παρόλα αυτά,το βιβλίο είναι μικρό και ευκολοδιάβαστο, καταφέρνει να σου κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα.Ιδανικό για ενα απόγευμα στην παραλία!

   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις