"Άγγελοι 2:Το Μαρτύριο" της Λορεν Κειτ

 "Άγγελοι:Το Μαρτύριο" της Λορεν Κειτ,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός





Περίληψη:

Επίγεια κόλαση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ζωή της Λους μακριά από το αγόρι της, τον Ντάνιελ. Τους πήρε μια αιωνιότητα να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά τώρα αυτός πρέπει να φύγει, προκειμένου να καταδιώξει τους Απόκληρους, τους αθάνατους που θέλουν να σκοτώσουν τη Λους. Ο Ντάνιελ κρύβει τη Λους στο σχολείο Σόρλαϊν, όπου φοιτούν οι Νεφιλίμ, οι απόγονοι έκπτωτων αγγέλων και ανθρώπων. Εκεί η Λους μαθαίνει τι είναι οι σκιές και πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ως παράθυρα στις προηγούμενες ζωές της. Όσα περισσότερα μαθαίνει, όμως, τόσο μεγαλώνουν οι υποψίες της ότι ο Ντάνιελ δεν της τα έχει πει όλα, κρύβοντας κάτι επικίνδυνο. Κι αν η εκδοχή που έχει δώσει ο Ντάνιελ για το παρελθόν δεν είναι αληθινή; Κι αν το πεπρωμένο της Λους είναι να σμίξει με κάποιον άλλον;
Το δεύτερο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ, εκεί όπου η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.



Προσωπική Άποψη:


Για αρχή το 1ο βιβλίο δεν μου φάνηκε και τόσο ενδιαφέρον,μάλιστα με κούρασε λίγο.Παρόλα αυτά,τα εξώφυλλα των βιβλίων και τα διάφορα θετικά σχόλια απο γνωστούς με έκαναν να διαβάσω και το δεύτερο βιβλίο της σειράς.

Το βιβλίο "Μαρτύριο" μου άφησε θετικές εντυπώσεις και με έκανε σίγουρα να θέλω να διαβάσω και το επόμενο.Καθώς στο συγκεκριμένο βιβλίο μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τους χαρακτήρες του βιβλίου και μπορούμε επιτέλους να ταυτιστούμε μαζί τους και να τους συμπαθήσουμε.Ακόμη μια εξέλιξη χαρακτήρων είναι φανερή,κυρίως στην Λους,η οποία ήταν αρκετά δυναμική και πιο ριψοκίνδυνη απο ποτέ.


Ακόμη,το βιβλίο είχε περισσότερη δράση απο το πρώτο και οι περιγραφές ήταν γλαφυρές αλλά σύντομες.Το σημαντικότερα όμως για εμένα είναι ότι η πλοκή σε προχώρησε σημαντικά.


Συνολικά,το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Άγγελοι" ήταν γρήγορο και δεν με κούρασε σχεδόν καθόλου.Οι χαρακτήρες είναι συμπαθείς,όμως
περιμένω να δω περισσότερα που θα με συναρπάξουν,όπως χιλιάδες άλλους αναγνώστες. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις