Κριτική Βιβλίου:Μετά τον πρώτο θάνατο του Ρόμπερτ Κόρμιερ

 "Μετά Τον Πρώτο Θάνατο" του Ρόμπερτ Κόρμιερ,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός





Περίληψη:

Γιατί εμένα, μπαμπά;

Μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει ένα λεωφορείο και κρατά τα παιδιά σε ομηρία. Τρεις έφηβοι θα βρεθούν στο κέντρο της τραγωδίας: ο Μίρο, ο τρομοκράτης, η Κέιτ, η οδηγός, και ο Μπεν, ο ενδιάμεσος. Ο θάνατος μπορεί να είναι ο μοναδικός τρόπος διαφυγής τους.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, πιο επίκαιρο από ποτέ.




Προσωπική Άποψη:

Θα είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό το βιβλίο,γιατί είναι ίσως το πιο συγκλονιστικό που έχω διαβάσει.

Για αρχή θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην μεταφράστρια η οποία κατάφερε να διατηρήσει το ύφος του αρχικού κειμένου.Έπειτα ας πάμε στην πλοκή του βιβλίου,η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει προφητική και αποτελείται απο 12 κεφάλαια,μέσα απο τα οποία βλέπουμε διάφορους χαρακτήρας.Ο κάθε χαρακτήρας είναι ρεαλιστικός,καλογραμμένος και τελείως διαφορετικός απο τον προηγούμενο,με αποτέλεσμα να σου κρατάει το ενδιαφέρον,με αποκορύφωμα το τελευταίο κεφάλαιο! 

Η γραφή του βιβλίου είναι λίγο αργή,παρόλα αυτά όλα ο συγγραφέας δεν φλυαρεί και ότι υπάρχει στο βιβλίο έχει σημασία.Προσωπικά,το αγαπημένο μου πράγμα στο βιβλίο ήταν τα ηθικά διλλήματα που θέτει το βιβλίο και αφορούν την πολιτική και την τρομακρατία.

Συνολικά,το βιβλίο "Μετά τον Πρώτο Θάνατο" του Ρόμπερτ Κόρμιερ είναι ένα συγκλονιστικό βιβλίο,που θα το πρότεινα σε ενήλικους και εφήβους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις