"Οι Μάγισσες" του Roald Dhal

 "Οι Μάγισσες" του Roald Dahl,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός





Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Περίληψη:

Σήμερα οι μάγισσες δε μοιάζουν καθόλου με μάγισσες! Δε φοράνε μακριούς μαύρους μανδύες και ψηλά καπέλα, ούτε πετάνε καβάλα στα σκουπόξυλα. Κρύβουν τον παλιοχαρακτήρα τους και τις μηχανορραφίες τους πίσω από το ευχάριστο πρόσωπο μιας συνηθισμένης γυναίκας και κυκλοφορούν άνετα ανάμεσά μας. Μπρρρ!
Αστείο, υπέροχο, απολαυστικά αηδιαστικό, περιπετειώδες, με ρυθμούς έντονους! Να ένα βιβλίο που όλα τα παιδιά θα αγαπήσουν






Προσωπική Άποψη:


"Οι Μάγισσες" είναι ένα βιβλίο που ήθελα να διαβάσω απο πάντα.Παρόλα αυτά όμως,κατάφερα να το διαβάσω αυτόν τον Οκτώβρη και μπορώ με σιγουριά να πω ότι το απόλαυσα.


Πιο συγκεκριμένα,το βιβλίο είναι γρήγορο,διασκεδαστικό και πολλές φορές ανατριχιαστικό.Ακόμη,υπάρχει μια πολύ ωραία εικονογράφηση απο τον Κουεντιν Μπλακ.Όλα αυτά στήνουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα για το Halloween.

Παρόλα αυτά υπήρχαν και μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν.Για αρχή το βιβλίο έχει πολλές "ευκολίες",δηλαδή όλα γίνονται πολύ εύκολα,χωρίς σχεδόν καμία δυσκολία,αλλά αυτό δεν μου χάλασε την συνολική εικόνα του βιβλίου.

Συνολικά,"Οι Μάγισσες" είναι ένα γρήγορο,ενδιαφέρον και συνάμα ανατριχιαστικό ανάγνωσμα που είναι ιδανικό για το Halloween.



Αξίζει να αναφέρουμε και τις δύο ταινίες,οι οποίες είναι το ίδιο διασκεδαστικές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις