"Μην Πλησιάζετε Το Υπόγειο" του R.L Stine

Ανατριχίλες #4/Μην Πλησιάζετε Το Υπόγειο του R.L Stine,απο τις εκδόσεις Κέδρος















Περίληψη απο το οπισθόφυλλο:

ZΩΝΤΑΝΑ ΦΥΤΑ... ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Ο δρ. Μπρούερ κάνει μερικά πειράματα με φυτά στο υπόγειο του σπιτιού τους. Τίποτα το ανησυχητικό. Μερικά πραγματικά ακίνδυνα πειράματα.
Όμως η Μάργκαρετ και ο Κέισι Μπρούερ ανησυχούν για τον πατέρα τους. Ιδιαίτερα όταν... συναντούν... μερικά από τα φυτά που καλλιεργεί εκεί κάτω.
Στη συνέχεια, αντιλαμβάνονται ότι ο πατέρας τους έχει αποκτήσει συνήθειες φυτών. Στην πραγματικότητα, έχει αρχίσει να μοιάζει με φυτό.
Όλα αυτά είναι συνέπειες των «ακίνδυνων» πειραμάτων του; Ή μήπως το υπόγειο έχει μετατραπεί σ' άλλο ένα μαγαζάκι του τρόμου;

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...



Η σειρά έχει μεταφερθεί και στην μικρή οθόνη.



Προσωπική Άποψη:


Το 4ο βιβλίο απο την σειρά Ανατριχίλες ακολουθεί την φόρμουλα τον προηγούμενων βιβλίων.

Πιο συγκεκριμένα,το βιβλίο αποτελείται απο μικρά κεφάλαια και απο γρήγορη πλοκή.Ο συγγραφέας δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου που σιγά-σιγά ξεδιαλύνεται,ενώ παράλληλα δεν μας ζαλίζει με περιττές περιγραφές.

Βέβαια αυτό επίσης σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμβάθυνση στους χαρακτήρες,πόσο μάλλον και εξέλιξη.Προσωπικά εμένα δεν με πειράζει αυτό,καθώς το μόνο που ψάχνω αυτή την περίοδο είναι ένα γρήγορο ανάγνωσμα που να μου κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος-και τα καταφέρνει!

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και το ανατρεπτικό τέλος που υπάρχει κάθε φορά στα βιβλία του R.L Stine.Πραγματικά η τελευταία πρόταση των βιβλίων του πάντα με σοκάρει. 


Συνολικά,το βιβλίο "Μην Πλησιάζετε Το Υπογείο" κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Κέδρος και είναι ένα γρήγορο ανάγνωσμα με ανατρεπτικό τέλος.Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις