# ΑΝΑΤΡΙΧΊΛΕΣ 12

 Κριτική βιβλίου:Η Στοιχειωμένη Μάσκα του R.L Stine,απο τις Εκδόσεις Κέδρος.







Περίληψη:


ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Μ' ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ...

Η Κάρλι Μπεθ πιστεύει πως βρήκε την καλύτερη αποκριάτικη μάσκα του κόσμου.

Έχει κιτρινοπράσινο χρώμα και μακριά, μυτερά δόντια. Και, το σημαντικότερο, τρομάζει όλο τον κόσμο. Τον μικρότερο αδερφό της, αλλά και τους φίλους της.

Σύντομα, όμως, η μάσκα αρχίζει να επηρεάζει και την ίδια την Κάρλι Μπεθ. Προσπαθεί να τη βγάλει… αλλά αυτή δε βγαίνει. Οι Απόκριες τελειώνουν, μα ο εφιάλτης μόλις αρχίζει.

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...










Προσωπική Άποψη:



Το βιβλίο 'Η Στοιχειωμένη Μάσκα' είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο απο την σειρά Ανατριχίλες,που έχω διαβάσει.

Για αρχή,η γραφή είναι γρήγορη και περιεκτική.Με αποτέλεσμα,να κάνει το βιβλίο πολύ ευκολοδιάβαστο.Έπειτα,σε όλο το βιβλίο διατηρείται μια σκοτεινή ατμόσφαιρα,που σκοπό έχει να βάλει τον αναγνώστη μέσα στην ιστορία και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.Δεν θα μπορούσε και να μην αναφέρω τις φρικιαστικές σκηνές τρόμου που με καθήλωσαν.

Όμως,δεν πρέπει να ξεχάσετε ότι το βιβλίο προορίζεται για παιδιά.Άρα δεν υπάρχουν σκληρές σκηνές τρόμου, η ιστορία είναι αρκετά απλή και οι χαρακτήρες δεν έχουν εξέλιξη ή βάθος.Βέβαια σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι κάθε βιβλίο της σειράς έχει μικρό μήκος! Προσωπικά,όλα αυτά δεν με πειράζουν,άρα απολαμβάνω πολύ αυτά τα βιβλία.

Συνολικά,το βιβλίο 'Η Στοιχειωμένη Μάσκα' αποτελεί ένα απο τα καλύτερα βιβλία στην σειρά 'Ανατριχίλες'.Έίναι γρήγορο,ενδιαφέρον και-σχετικά-σκοτεινό.Για αυτό θα το πρότεινα σίγουρα σε φαν της σειράς. 

  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις