Κριτική βιβλίου:Άγγελοι: Το Πάθος της Λόρεν Κέιτ

 






Περίληψη από το οπισθόφυλλο:

Η Λους θα πέθαινε για τον Ντάνιελ. Και έχει πεθάνει. Ξανά και ξανά. Μέσα στους αιώνες η Λους και ο Ντάνιελ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για να χωριστούν και πάλι. Αλλά ίσως δε χρειάζεται να είναι πια έτσι... Η Λους είναι σίγουρη ότι κάτι ή κάποιος από την προηγούμενη ζωή της μπορεί να τη βοηθήσει. Κι έτσι γυρίζει πίσω στο παρελθόν για να είναι μάρτυρας στις πρώτες συναντήσεις της με τον Ντάνιελ και στα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα. Ο Καμ και οι λεγεώνες των αγγέλων και των Απόκληρων είναι αποφασισμένοι να πιάσουν τη Λους στα χέρια τους. Όσο για τον Ντάνιελ τρέμει στη σκέψη του τι θα γίνει αν η Λους ξαναγράψει την ιστορία τους, αν η αιώνια αγάπη τους σβήσει για πάντα μέσα στις φλόγες... Το τρίτο μέρος της σειράς "Άγγελοι" η συνέχεια ενός απόλυτου και μοναδικού έρωτα.











Προσωπική Άποψη:



"Το Πάθος" είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς 'Άγγελοι' και πιθανόν αυτό που απόλαυσα περισσότερο,λόγω των διαφόρων του από τα προηγούμενα βιβλία

Πιο συγκεκριμένα,η ιστορία σε αυτό το βιβλίο αλλάζει τελείως στροφή και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα ενοχλήσει μερικούς αναγνώστες. Παρόλα αυτά, προσωπικά το θεώρησα μια ευχάριστη αλλαγή,που η συγγραφέας διαχειρίστηκε με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο. Επίσης, θεωρώ πως η σειρά χρειαζόταν αυτή την αλλαγή, γιατί το concept με το νέο σχολείο θα ήταν κουραστικό για τρίτη φορά. Ακόμη,μια μεγάλη διάφορη του βιβλίου ήταν η εξέλιξη της Λους,η οποία εμφανίζεται αρκετά πιο δυναμική και λογική.Σε αντίθεση με τα προηγούμενα βιβλία, όπου η συμπεριφορά της ήταν αρκετά παράλογη και εκνευριστική.Οι άλλοι χαρακτήρες ήταν επίσης ενδιαφέρον,με ελάχιστες εξαιρέσεις .

Φυσικά,το βιβλίο παραμένει ακόμα αρκετά ατμοσφαιρικό,ενώ οι περιγράφεις του δεν κουράζουν καθόλου.Αξιζει να αναφέρω και το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο βιβλίο παίρνουμε απαντήσεις για αρκετά ερωτήματα που μας απασχολούσαν στα προηγούμενα βιβλία.

Το μόνο που με ενόχλησε ήταν το αντικλιματικό τέλος,που σίγουρα προϊδέαζε τους αναγνώστες για κάτι περισσότερο !



Συνολικά,το 'Πάθος' είναι σίγουρα το καλύτερο βιβλίο της σειράς 'Άγγελοι'. Το βιβλίο είναι πρωτότυπο και διατηρεί μια άψογη ισορροπία ανάμεσα στην δράση και τον δράμα,ενώ η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι παραπάνω από εμφανής.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις